Hopp til hovedinnholdet

Kjent med flere på vg. skole. Forsøker å være snill, men føler meg mobbet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, er en gutt på 16 år. Etter et år på videregående har jeg blitt kjent med en del personer. Men jeg er usikker på om de misliker meg eller ikke, fordi jeg føler at de ikke snakker til meg lengre. Når jeg prøver å snakke med dem, virker det som om jeg snakker til en hel gruppe. Generelt prøver jeg å være snill, men noen ser bare surt på meg selv om jeg smiler til dem. Engang da jeg ble kontaktet av en jente i klassen på skolen, hun satt ved siden av en venn, ville hennes venn tulle med meg, jeg lo og smilte til dem, men ho såg ikke glad ut. Andre situasjoner, når jeg snakker med venner, vil noen venner stadig prøve å dumme meg ut, uansett hva. De sier at jeg stadig dummer meg ut og sier ting jeg ikke skulle ha sagt. Jeg prøver som sagt å være snill, men jeg vet ikke om det funker. Noen ganger følest det som om jeg blir mobbet av alle.

SVAR

Besvart 09.06.2019 19:59:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle