Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor hjelper det ikke at skolen har laget en mobbeplan?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung!! Så jeg.. har lenge blitt mobbet/plaget.. over vekta mi at jeg er altfor tynn osv.. så da lagde skolen aktivitetsplan eller plikt da! Der det sto hvem som var ansvarlig, hvem som mobba og hvordan og over hva.. og hvordan det skulle stoppes! Hver uke skulle lærerne snakke til meg! Kontaktlæreren min, rådgiveren og en gang med helsesøster også.. men det har gått cirka 2-3 uker ingen har snakket med meg! Kontaktlæreren min har jo vært syk ganske lenge så hun har ikke hatt muligheten men de andre da? De later som INGENTING!!! Det er sykt irriterende lagde de bare en aktivitetsplikt for å vise rektoren eller hva?! Og jeg er en person som ikke tør å si ifra når ting skjer og da ble det avtalt at de skulle komme, snakke og spørre meg!Og 1-2 driver fortsatt med dette når de ble sagt at de skal slutte med det! De kaller meg liten pga høyden og vekten!Og jg tør ikke å si ifra! Kan jeg klage til skolen eller no? Hva var vits til å lage den hvis den bare er skriftlig og ik hjelper!

SVAR

Besvart 20.06.2019 20:52:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Såret av kommentarer?

Mange slenger med leppa og kommer med ufine kommentarer. Hva gjør du hvis kommentarene er rettet mot deg?

 

Les mer
account_circle