Hopp til hovedinnholdet

Blitt mobbet i 6 år - hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei!:( Jeg har nå i 6 år blitt mobbet på skolen. Jeg har ikke sagt noe til mamma. Jeg har tatt selvskading for p hjelpe meg gjennom det. Jeg har blitt psykisk mobbet og nettmobbet. Jeg har 2 bestevenner men de sier det hår over. Men etter 6 år å de har sagt det samme og det har ikke gått over enda. Jeg har tenkt på selvmord men vet ikke om jeg burde. Jeg har snakket med helsesøster og se dier det samme som ALLE ANDRE!

SVAR

Besvart 23.06.2019 14:59:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mats fikk psykiske problemer av mobbingen

Mats (16) ble mobbet gjennom hele barneskolen. I 10. klasse endte han på sykehus med store psykiske problemer. Les Mats sin sterke historie her.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle