Hopp til hovedinnholdet

Bør jeg bytte skole siden jeg opplever å bli mobbet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei,i lang tid ha jeg følt på utestengelse på skolen r ofte slik at hvis jeg setter meg på et bord der et sitter andre fra klassen min sier de som oftest æsj,snur seg eller sier at jeg skal gå vekk. Blir også aldri spurt om å bli med på ting, dersom jeg spør om de vil være med på noe sier de nei, men ender opp med å dra uten meg. Angående det med at de sier æsj, snur seg og sier at jeg skal gå vekk har jeg flere ganger sagt at det ikke er greit, men det gikk uten lykke. Får også flere stygge ord rettet mot meg og vet ikke hva jeg skal gjøre, har vurdert å bytte skole men siden jeg skal begynne i 10 klasse vet ikke jeg om det er så lurt siden det er det siste året.

SVAR

Besvart 24.06.2019 20:27:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle