Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter daglig med å leve!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! når æ va mindre, tippe sånn i 5-6-7 årsalderen, så pleide æ å se mæ sjøl i speile å si at æ va stygg å æ va sur fordi mamma å pappa hadde laga en så stygg unge som mæ. så begynte æ på skola, å vi kom vel i 5. klassen da mobbing begynte. stygge kommentara, ingen å være med, alt va vanskelig. det varte i flere år, så kom vi til 7. klasse. mitt aller verste år. da va s sinnsykt med mobbing, det var helt forferdelig. gråt heletia, mobbing hver dag. vi starta i 8. klasse, da æ endelig fikk bevist at æ ikke orka mer. men det stoppa aldri. starta i 9. klassen, da det ble enda mer mobbing, folk måtte skrive under på en mobbekontrakt. kjente at æ ikke orka mer, begynte å kutte. nærmet seg jul, enda en mobbesak. mobbesak om at æ ikke støtte folk, at æ e en elendig venn. orka ikke enda mer. kutta enda mer. i januar fikk æ time hos helsesøster, men ho har glemt mæ av. æ slit daglig med å leve kan man si. har prøvd å ta livet mitt. tror jeg har depresjon. hjelp

SVAR

Besvart 24.06.2019 20:39:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Mats fikk psykiske problemer av mobbingen

Mats (16) ble mobbet gjennom hele barneskolen. I 10. klasse endte han på sykehus med store psykiske problemer. Les Mats sin sterke historie her.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP (Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk) får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig, og du får være med på å bestemme hvordan du kan få hjelp som passer for deg.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle