Hopp til hovedinnholdet

Hun har ingen venner og har det ikke bra

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er lei! Jeg skal begynne i 10. Klasse til høsten, men har ingen venner. Kjenner jeg ikke vil begynne på skolen igjen fordi det er ingen som vil være med meg, men det er ingen som tror på meg. Jeg blir så sliten og lei, slik har det ver i 9 år allerede, og folk skjønner ikke hvorfor jeg vil DØ!! De sier liksom tim meg at jeg skal gå bort, eller så kvisker de og går bort. Som om det er noe galt med meg!! Og når jeg sier at jeg er redd for å bli alene så får jeg beskjed om at jeg gjør det selv, at jeg legger opp til det selv. Hva skal jeg gjøre? Ofte lurer jeg på om verden bli bedre uten meg, og om jeg bare skal dø!

SVAR

Besvart 13.07.2019 21:29:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Ensom? Lav selvfølelse?

Du føler deg ensom. Tanker om at du ikke kan bli likt av noen kommer snikende. Du begynner å tro at du heller ikke er ønsket av noen. Du kan bruke timer, dager og netter på å plage deg selv med at du ikke er noe verdt og bare til bry. Dette er den lave selvfølelsens vonde sirkel.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle