Hopp til hovedinnholdet

HEi jeg og to venner havnet i en krangel med ca 15 stykker...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

HEi jeg og to venner havnet i en krangel med ca 15 stykker og de truet oss med og banke oss og de mobbet meg fordi jeg har adhd de sa jeg hadde sykdom og at jeg hadde downsyndrom og de sa ril meg 4 ganger at jeg burde ta selvmord jeg gikk på skole med de som jeg krangler med og siste halvåret turte jeg ikke og gå på skolen lengre no har jeg begynt på ungdomskole jeg ser de vær dag men no har jeg gode venner som støtter meg men i går følte jeg det gikk over streken når de sier jeg burde ta mitt eget liv fordi ingen liker meg jeg synes synd på de to vennen mine som jeg har dratt inn i det her jeg sa menge gale ting selv men jeg truet ikkje mamma og pappa vil gå til politiet men jeg vet ikke hva burde jeg??

SVAR

Besvart 30.09.2019 10:53:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Ti tips hvis noen er kjipe på nett

Hva gjør du hvis noen for eksempel deler en snap som er ment å såre noen? Eller hvis noen er slemme mot deg eller andre på nett? Her er noen tips.

 

Les mer
attach_file

Kontakt politiet

Ringer du 02800 kommer du til nærmeste politidistrikt, og du får svar uansett når på døgnet du ringer.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle