Hopp til hovedinnholdet

Blitt mobbet siden 1 klasse, men det ble verre og verre årene.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg ble mobbet siden 1 klasse men det ble verre og verre årene som gikk jeg ble kalt jævla utlending du Er så stygg igen liker deg og å heng deg selv jeg har sakt i fra lærene og rektor de sa sånn er det ikke greit men de bryr seg ikke jeg ble dytte av trappa når mamma spør hvordan var skolen Idag så sier fra det var fint for ikke å såre henne en dag kom mamma på rommet jeg skulle skifte klær så hun alle blåmerke hun begynte å grine og spurte ble du mobbet på skole så sier ja vi snakke i alene dagen etter så blir mamma på skolen for å snakke med rektor og lærene hun er. Jo fly forbanna jeg måtte ta meg av t skjorte og buksa for å vise alle blåmerke fra læren til ryggen fult av blåmerke jeg måtte oppgi nav på de eleven som mobbet meg lærene og rektor snakke hardt til deg men når er det bedre og har bytte skolen kunne ikke være det pågrunn av mobbing

SVAR

Besvart 16.10.2019 08:03:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle