Hopp til hovedinnholdet

Blir mobbet og har prøvd alt jeg kan, men ingenting skjer.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Det er meg igjen, jenta som ikke helt vet hva hun skal gjøre.. jeg har snakket med helsesykepleier før, men føler ikke at hun hjelper meg på noe vis.. jeg har blitt fryst ut av jentene i klassen og jeg føler nesten hun tar parti med dem. At JEG må gjøre ditt og JEG må prøve datt når jeg allerede har gjort det. Jeg tør heller ikke prøve mer lengere siden jeg er 1 person og resten av jentene i klassen er en gjeng. Det har jeg også sagt, men hun mener at JEG burde snakke med de og «bare» gå bort til de når jeg vet at de ikke vil ha noe med meg å gjøre pga måten de oppfører seg på. Som sagt, er i en grov mobbesak som helsesykepleier vet om og vi har snakket om det, men fortsatt er alt MIN jobb, når jeg har nok med å vise at jeg er sterk til de andre i klassen og de rundt meg. Jeg snakker mye med min mor og hun har sagt fra til skolen, men ingenting skjer.. også føler jeg ikke at vennene mine forstår helt og det er ikke alt jeg vil dele med foreldrene mine..

SVAR

Besvart 20.10.2019 18:40:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Få slutt på mobbingen!

Det er ikke din skyld eller deg det er noe galt med - ingen har rett til å plage andre! Her er noen tips til hvordan du kan få slutt på mobbingen.

 

Les mer
attach_file

Novelle: "Mobbingen gjør meg svakere"

Det er egentlig ganske rart, det miljøet jeg er i, jeg blir mobbet.. Jeg kan innrømme det.. Men det er ikke fordi jeg er stygg, fordi jeg ikke har noe talent eller fordi jeg er ett freak, nei det er fordi jeg er pen, fordi jeg har talent fordi jeg er så utrolig langt fra ett freak...

Novellen er skrevet av Eva

 

Les mer
account_circle