Hopp til hovedinnholdet

Ønsker å gå ned i vekt fort, blir mobbet for dette

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg vil gå ned i vekt, veier ca. 80 kg og har det vanskelig for og gå ned i vekt. Spiser sunt, tar mye og spiser vitaminer og proteiner men funker ikke for meg. Er lite motivert til å trene eller begynne på sport, blir mobbet og vil ikke gå på treningssenter eller på sport for det er mange av de som mobber meg som går på både treningssentret og forskjellige sporter. Vil gå ned i vekt så fort som jeg kan. Finnes det noe jeg kan ta av tabletter for og kunne gå ned i vekt? Trenger hjelp.

SVAR

Besvart 24.10.2019 14:47:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør hverdagen din sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Jeg veier for mye – hva skal jeg gjøre?

Det kan ta tid å gå ned i vekt. Det viktigste er å ta alle de små stegene mot en sunnere livsstil. Her er noen tips og råd.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få til smarte endringer i kostholdet?

Hva og hvordan du spiser er et resultat av vaner du har opparbeidet deg gjennom hele livet. Det kan være vanskelig å endre en vane, men denne metoden kan gjøre det både moro og enkelt!

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening du kan gjøre hjemme

Økt muskelstyrke kan være med å forebygge skader, og gjør oss i stand til å takle hverdagens oppgaver bedre. Her finner du øvelser du kan gjøre hjemme.

 

Les mer
account_circle