Hopp til hovedinnholdet

Ho meina at det ho vil sei det som mobbing, meina dåkkå å de?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, i e ei jente på 13 år. Det e gutta å 2 jente som he kommentert på me å utsende mitt i typ 2 år, dei sei d bere 1 dag om uka i gjennomsnitt men dei sei de direkte og bak ryggen mit fleire ganga pr dag, he ikke hatt lærar som he tatt tak i de. Men ein av dei verste kommenterte de da me sku sei en positiv ting te han for høgre for oss. Han sa negativt, face2face, forran lærere og alle i klassen min. Klarte å sei ifra til den kjempesnille kontaktlæreren min, forklarte alt, ho meina at det ho vil sei det som mobbing, meina dåkkå å de??? Heldigvis e det snart elevsamtale, da e det kun min komtaktlærer og me, d e en slags forbredelse til kontaktmøte med foreldre osv, mamma å papp veit ikke detta, men kontaktlæreren min veit no de. Heldigvis brydde ho se, med en gang!!

SVAR

Besvart 02.11.2019 08:23:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle