Hopp til hovedinnholdet

Det går rykter om at vi driver med dop.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei ! jeg og vennene mine har fått et rykte at vi driver med dop. vi er en ganske samlet gjeng. siden alle vi fem var nye på skolen, og klassen var ikke så inkluderende, derfor ble vi naturligvis en god gjeng. vi er veldig utenfor i klassen, og nå har vi hørt at det går mye rykter. folk finner på ting som ikke er sant. har hørt dette fra forskjellige skoler og egentlig alle i byen snakker om oss. vi vet ikke hva vi skal gjøre lenger. vi er redd for å komme på skolen, siden alle sender stygge blikk til oss. vi føler oss stengt ute og direkte mobbet. hva skal vi gjøre?

SVAR

Besvart 25.11.2019 14:38:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Elev- og lærlingombudene - spørsmål og svar om dine rettigheter

Ombudene skal passe på at du som er elev eller lærling i videregående får de rettighetene du har krav på. Vi har samlet noen eksempler på problemer du kan oppleve på skolen - og som ombudene kan hjelpe med.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på baksnakkingen?

Baksnakking er et vanlig problem. Det kan oppfattes som uskyldig, men være veldig ødeleggende og føre til dårlig miljø i klassen eller vennegjengen. Ungdomsjournalist Julie forklarer hvorfor.

 

Les mer
attach_file

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
account_circle