Hopp til hovedinnholdet

Har pappa lov til å ta fra meg pengene mine?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, er er en jente på 14 år, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. For litt under ett år så begynte jeg på ungdomsskolen og jeg var en del av de kule. Men så begynte jeg å henge mindre og mindre med de og fikk andre venner. Tilslutt endte det opp med at begynte å hate på meg og blikke meg, å si at jeg ikke fortjente å ha det bra. Jeg var helt knust i mange måneder og jeg er fortsatt ikke ok. For nå prøver de å late som om ingenting har skjedd. De går forbi meg å snakker til meg og hvis jeg møter dem på do så starter de en samtale. Alt jeg vil gjøre er å falle sammen å gråte, for det de gjorde (De gjorde en spesifikk ting men jeg har ikke plass til å skrive det) det knuste meg og jeg brukte flere uker på å o det hele tatt komme meg på skolen. Jeg greier ikke å hører stemmene dere snakke til meg, det går ikke. Dette gjør meg frustrert og sinna, så når jeg er hjemme tar jeg det ut over foreldrene mine. Pappa blir Kjempesur og tar fra meg pengene mine. Har han lov til det? Hilsen meg

SVAR

Besvart 22.11.2019 12:32:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle