Hopp til hovedinnholdet

Mobbingen stopper ikke, selv om vi har sagt fra.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har en gutt i klassen som erter/ mobber omtrent halvparten av klassen. Venninna mi sliter med kroppspress etter det han har sagt om henne. Han har også noen venner som gjør det enda verre for henne og andre i klassen. Meg og seks andre har snakket med lærere på skolen, men han forsetter. De tar jo tak i saken og snakker mye med han og foreldrene hans men mobbingen slutter ikke. Mange i klassen inkludert meg, vil han skal bytte klasse eller skole. Han viser lite respekt for medelever og lærere, og lager mye bråk i klassen. Han slenger kommentarer om hvordan folk ser ut og hvordan de er. Jeg og fler har sagt ifra til han at han må slutte men han bare ler når vi snakker til han. Jeg vil så gjerne at dette skal stoppe, men vet ikke hva mer jeg kan gjøre, fordi mobbingen hans ikke stopper selvom vi har sagt ifra. Er det mulig at han kan bytte skole/klasse?

SVAR

Besvart 03.12.2019 15:52:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Såret av kommentarer?

Mange slenger med leppa og kommer med ufine kommentarer. Hva gjør du hvis kommentarene er rettet mot deg?

 

Les mer
attach_file

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle