Hopp til hovedinnholdet

Vi har vært venner lenge, men nå kommer hun med stygge kommentarer til meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er tretten og jeg har en venninne som jeg har vert venner med siden barnehagen. Nå som vi har begynt på ungdomskolen har hun begynt å oppføre seg så rart rundt de andre i klassen, både guttene og jentene. Hun forteller dumme ting som har skjedd før som jeg har gjort og legger på litt ekstra og tøffer seg så ille mye mer. Og det eneste hun går med er merke klær, noe jeg ikke har råd til. Hvis vi kjøper en lik og billig genser sammen så bruker dun den aldri. Hun kommer med dumme og stygge kommentarer hver dag på skolen og sier at jeg er stygg og irriterende. Hun skylder ofte på meg også, hvis det er noe hun har gjort. Jeg har prøvd å snakke med henne om å slutte å tøffe seg så mye og med de kommentarene, men det gjør det nesten bare verre. Da kommer en ny kommentar om at «det er sant, hvorfor skal jeg lyve?». Jeg sitter ofte alene i alle timer og hjemme. Ingen vil være med meg. Hun er den eneste som spør om vi skal finne på noe fordi jeg er den eneste som bor i nærheten.hjelp..?

SVAR

Besvart 09.02.2020 19:41:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik kan du avsløre en falsk venn

Har du opplevd å bli sviktet? Eller har noen plutselig ditcha deg? Les videre for flere kjennetegn på en falsk venn.

av Skage, ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
account_circle