Hopp til hovedinnholdet

Det er ei jente i klassen som plager meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

eg går i 8 klasse og den jenta som plager meg gjekk på samme barne skule og uheldigvis kom ho i klassa mi. Hun er så slem frekk og trur hun kan bestemme over alle Uten at eg har gjort noko som helst så er hun sur på meg og blikka meg. Idag skulle vi bytte plassa og eg måtte sitte med hun. Hun blikka mej og begynte å baksnakke meg men en gut i klassa. Det begynn og plage mej veldig. Ingen lika ho men alle e snille med ho og når ho fer så baksnakka dei ho. Eg har aldri vert slem mot ho og ho har ikkje grunn til å ver sur eg veit ikkje kva eg skal gjøre det sårer meg og det ødelegg skule verdagen min. Hun sier neger å ser på meg og ser etter reaksjoner Eg har mange venna men eg føler at ej ikkje får nokk støtte frå dei og det begynner å bli litt vanskleg eg veit ikkje om eg tørr og snakke med helsesjukepleiarane og kærarane

SVAR

Besvart 02.03.2020 17:40:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
account_circle