Hopp til hovedinnholdet

Alle hater meg og alle snakker stygt om meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, alle hater meg og alle snakker stygt om meg. før denne korona greia hadde jeg en liten krangel med min nærmeste veninne også den siste dagen sa jeg unnskyld og prøvde og ordne opp men hun bare skrek til meg og gikk og det var veldig sårene.... etter det skrev jeg til henne på snapchat at alt er min feil og unnskyld og sånt, men hun sa at hun vil ordne opp da skolen begynner igjen. etter en eller to dager skrev en haug med jenter stygt om meg til meg på snapchat og begynte å spre til alle på skolen at jeg er fake og sånt og jeg prøver å si til dem at de må slutte fordi jeg er alerede veldig såret men de bare tar opp gamle krangler vi har hatt men, jeg har prøvet og snakket med de men de bare blokker meg og slenger drit om meg på storyen deres.... de vet godt hvor følsom jeg er men fortsatt driver og ødelgger meg... Jeg gråter dag og natt og jeg har ingen å snakke med...

SVAR

Besvart 03.04.2020 12:17:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Ti tips hvis noen er kjipe på nett

Hva gjør du hvis noen for eksempel deler en snap som er ment å såre noen? Eller hvis noen er slemme mot deg eller andre på nett? Her er noen tips.

 

Les mer
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Blir du behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
account_circle