Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med angst og har opplevd mye vondt. Jeg er lei av alt!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg sliter med angst, har opplevd 3 forskjellige seksuelle overgrep, pappa var alkoholiker og prøvd og drepe både meg og samboeren hans, hunden min døde nettopp, jeg har blitt nettmobbet i over 4 år nå, de i klassen min har masse imot meg, jeg har en hemmelighet, jeg er sliten og redd, jeg orker ikke mer, jrg føler mg ikke elsket, føler ikke no grunn til og leve, jeg har hatt mulighet til og bytte skole men de fleste fålka på de skolene i nærheten har no imot mg på Gunn av rykter.Det er ikke en eneste person som vet hva jeg egt føler, jeg vil dø, jeg er desperat, er sykt tynn, har sluttet og spise, jeg er desperat på hjelp men jeg orker heller ikke og si det til noen. Dagene varer drit lenge, har prøvd overdose på Paracet på skolen en gang da jeg låste mg in på do, dette gjorde jeg fordi jeg fikk en tlf av en gruppa gutter på en annen skole og fortalte mg hvor ille jeg var, og hvor mange som hatet mg. Jeg har også kuttet meg i 5 år, jeg gymmer med hettegenser, jeg er lei av alt

SVAR

Besvart 20.04.2020 14:27:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Nettmobbing - hvordan stoppe det?

Ti tips til hva du kan gjøre om du, eller noen du kjenner opplever nettmobbing!

 

Les mer
attach_file

Film om hva du kan gjøre ved depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til, kanskje spesielt for ungdom. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
account_circle