Hopp til hovedinnholdet

Jeg gruer meg veldig til skolen begynner, jeg har krangla med venninnen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg ville bare si dette til noen og kom ikke på en person jeg kunne si det til. Så det er hjemmeskole nå, og jeg vil helst at det skal være hjemmeskole fordi da slipper jeg å gå tilbake på skolen der nesten alle hater meg fordi ex bestevennen min og jeg krangla,og så begynte hun å spre falske rykter om meg, om at jeg drikker, har mistet dommen, baksnakker alle gutter og jenter i trinnet. Det gjorde at jeg mista 5 av mine aller bestevenner. Jeg har bestevenner selvfølgelig. Både på skolen og andre som ikke går på skolen, men føler jeg ikke kan stole på noen. Vil ikke gå til skolen, de kommer bare til å blikke meg og slenge kommentarer. Jeg har snakket med rådgivere når det var skole, men ingenting er blitt bedreRådgivere har snakket med de personene,men de bryr seg ikke om de for kjeft. hun ødela hele livet mitt. Så jeg vil ikke gå tilbake til skolen. Hjemmeskole er det beste som har skjedd med meg. Vennene hennes prøvde å banke meg, de følgte etter meg og venta til jg kom ut, ugh

SVAR

Besvart 04.05.2020 22:09:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få slutt på baksnakkingen?

Baksnakking er et vanlig problem. Det kan oppfattes som uskyldig, men være veldig ødeleggende og føre til dårlig miljø i klassen eller vennegjengen. Ungdomsjournalist Julie forklarer hvorfor.

 

Les mer
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Opplever du å bli behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke godt sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
account_circle