Hopp til hovedinnholdet

Ble mobbet på skolen og gruer meg til å starte opp igjen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.. Først vil jeg si at jeg er 11 år. Jeg ble mobbet på skolen før corona og jeg gruer meg til å starte på skolen når regjeringen har bestemt seg. Jeg har fått stygge kommentarer og hatsord pluss en haug med trusler. Har hatt tanker selvmord, men tør ikke å si ifra. Håper å få hjelp her på ung.no:)

SVAR

Besvart 05.05.2020 20:52:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på baksnakkingen?

Baksnakking er et vanlig problem. Det kan oppfattes som uskyldig, men være veldig ødeleggende og føre til dårlig miljø i klassen eller vennegjengen. Ungdomsjournalist Julie forklarer hvorfor.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle