Hopp til hovedinnholdet

Jeg har alltid vært alene, og har ingen venner

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har sendt til dere flere ganger men har mistet lappene kodene står på, så jeg håper jeg husker koden jeg får nå. Jeg kom akkurat hjem og kom gråtende hjem etter skolen. Det er en lang historie. Jeg har aldrig hatt en ektebestevenn. Siden barnehagen har jeg gått alene. Men ifjord da startet det to nye jenter i klassen. Vi ble bestevenner og vi hadde det mye gøy. (Jeg har blitt mobbet siden barnehagen av en slem jente i klassen) og hun slemme jenta (jeg kaller hun for Marie) Marie ble sjalu og prøvde å true de med masse galskap at vennene mine ikke fik låv til å le med meg for da skulle hun gjøre alt mulig galt mot de. Til slutt klarte hun å erobre de fra meg. Vennene mine skrev lang melding til meg og ditchet meg fordi jeg ikke er «populær» etter det skjedde har jeg flere ganger vurdert å ta selvmord. Jeg har en «venn» i en annen klasse men hun er slem mot meg. Hun klager altid på klærne mine og stilen min. Og jeg vil ikke bli venn med de andre på trinnet for alle tror de er 18

SVAR

Besvart 29.08.2020 10:42:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle