Hopp til hovedinnholdet

Ble jeg mobbet på barneskolen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg går på ungdomsskolen og har det litt vanskelig. Jeg sliter med å konsentrere meg og vært lite motivert til skole. Ofte sitter jeg hjemme eller er ute og går tur mens jeg tenker på alt. Tenker tilbake på barneskolen der vi hadde et veldig dårlig jentemiljø. Så har jeg tenkt på om jeg kanskje ble mobbet.. Det starta sånn i 6. klasse da jeg hadde to bestevenner, de var de eneste vennene mine. Så plutselig bare ble jeg utestengt og jeg skjønte ikke hvorfor. Senere lagde de også en hatbruker mot meg på en sosial medie. De løy til meg rett opp i trynet. I 7. var jentemiljøet ENDA værre. Noen av jentene baksnakket meg og igjen så var det folk jeg trodde var venner av meg. Ble jeg mobbet?

SVAR

Besvart 18.12.2020 10:41:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Blir jeg mobba?

Hvor ille må noe være før det er mobbing? Og hva kan du gjøre for å få slutt på det?

 

Les mer
account_circle