Hopp til hovedinnholdet

Minecraft spill til besvær..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg blir mobbet i Minecraft serveren til min venn. De mener at jeg ikke kan være kapitalist ig de prøver å ta voer byen jeg har planlagt, Åmli. Jeg ble veldig trist, og gråt litt. Det er forståelig hvis dere ikke vil svare, vil bare ha noen tips hvordan jeg burde svare. Burde jeg ødelegge huset dems hvis de tar over og ødelegger byen? Dette er veldig for meg nå, kjæresten støtter meg nå gjennom disse tunge tidene. Jeg har begynt å spise mye mer mat pga. dette fra Pizzabakeren, jeg begynner å gå tom for penger. Som sagt, ønsker dere et god nyttår og det er som sagt forståelig hvis dere ikke ønsker å svare

SVAR

Besvart 31.01.2021 18:24:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle