Hopp til hovedinnholdet

Blir mobbet hjemme og har ingen ordentlige venner.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hai jeg er en jente på 14 år jeg blir mobbet hjemme av søsken å foreldre å jeg har bare fake venner bff flyttet til frankrieke da jeg var 6 jeg savner henne å jeg gråter hverdag jeg skulle bare ønske hun var her med meg hele tiden. Første skole dag i niende så klemmte alle hverandre etter ferien men jeg hadde ingen å klemme å da tenkte jeg på henne.skulle bare ønske hun var her.jeg har bare fake venner jege r stygg å feit å jeg hater megse,v Mamma å pappa sier til meg hverdag du komme aldri til å bli noe du er feit du er dum du kommer til å bli en vaske dame,,,,,,,,pappa sa at kåjeg liner på en kjøttbolle .søsrta mi i tiende har kalt meg gravid Etter skolen har jeg ikke lyst til å gå hjemm jeg har også prøvd selvmord. Jeg hater lovet mitt mamma står opp om morningen å ødelegger dagen min jeg går sakte hjemm fordig jeg ikke vill hjemmme Etter skolen jeg hater livet mitt hver helg er det alltid en eller annen som har bursdag men jeg blir aldri bedd å når jentene prater om det når vi skal ha gym å sånt føler jeg meg uttenfor Vid må bynne å samle penger til polen turen jeg har ikke lyst til å gå fordig jeg er redd jeg vill føle meg utenfor jeg hater kroppen min jeg hater meg selv de er ille nok at dorwldrene dine kaller degfeit jeg har det ikke bra hva skal jeg fjøre jeg vill ikke ringe nødnummeet eller snakke med helsesøster jeg er redd for at noen skal si det viderer det er heller ingen coksene jeg stoler på tusen takk for svarwt jeg er så glad denne nettsiden finnes jeg elsker dere på ung .no som hjelper ungdomm som har det vanskelig:) håper på et svar tusen takk

SVAR

Besvart 23.04.2015 13:00:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle