Hopp til hovedinnholdet

Mobbet på skolen, men populær på konfirmasjonen!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg har vert mobbet så lenge jeg kan huske, jeg fikk bank hver dag, å har vokst opp med å måtte sloss mot alle, jeg hadde et par venner i starten av første klasse, men alle stakk meg i ryggen å lot meg blø i et hjørne.selv til den dag i dag vil folk fra klassen min ta opp ting jeg gjorde for 7 år siden å mobbe meg for det, jeg sloss ikke lenger, men i gymmen skyter alle baller på meg, og bare meg, jeg kan ikke gå på do på skolen uten at noen stenger meg inne. livet mitt har vært helt jævlig. ja ja, jeg har gjort noen feil i livet mitt, og jeg har jo to-tre venner. men den ene er "mer emo" enn meg fordi han har "hatt det verst" de to andre behandler meg som jeg en en idiot. ta denne dagen for eksempel, jeg gjikk på skolen, satte meg for meg selv i klasserommet og sa ingen ting til noen, så kom gymmen, og vi spilte basketball, noen spente bein på meg og jeg "falt feil" den kommentaren fikk jeg av en som ser ut som han har ett eller annet anfall når han løper. så hadde vi musikk i siste time av skolen, mens jeg satt for meg self og ikke sa noe. han ved siden av meg slikket på et noteark så mye at det så ut som lim og klinte det inn i ansiktet mitt, når forederene mine kommer hjem begynner de bare å klage på at jeg ikke er ute med noen i fra klassen, men de skjønner jo ingen ting om meg. noen ganger lulrer jeg på om de vet hvem jeg er! da jeg var på konfirmasjon med noen fra andre skoler var alt helt fint, jeg ble populær og alle var hyggelige mot meg, men selv det ble jeg mobbet for, de sa "(kallenavnet mitt) er blitt popuær!" og over de siste årene har det flyttet inn en stemme i hodet mitt! jeg sliter med tunge deperisjoner og har stemmer i hodet mitt, jeg føler meg som et monster på grunn av det jeg gjorde fra 1-4 ettersom jeg har slått ut tennene til folk! men allikevel kommer folk i klassen til å mobbe meg for det som skjedde i barnehagen! jeg begjynner å bli drittlei av livet mitt, og eneste grunnen til at jeg forsatt lever er fordi jeg vet folk har det verre. men nå vet jeg ikke om jeg orker mere, jeg lir bokstavelig talt kvalm av livet mitt!

SVAR

Besvart 19.03.2013 19:54:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
account_circle