Hopp til hovedinnholdet

Falske rykter om meg!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Uansett hvor jeg går hen så blir jeg alltid hengt ut fordi det er alltid noen som "kjenner" meg. Det har blitt spredt så mange falske rykter om meg og mange tror på dem, til og med folk som ikke kjenner meg. De dømmer meg, og uansett hva jeg gjør eller hvor jeg drar (særlig i områdene rundt her jeg bor) vet alle hvem jeg er og at jeg tydligvis er hore, lyver om alt osv. jeg orker snart ikke mer, jeg kan med hånden på hjerte si at jeg aldri har gjort noe for å være slem mot noen og alltid gjort mitt beste for å være snill mot andre. Mobbingen begynte i 1 klasse og har egentlig bare blitt verre opp gjennom årene. Jeg har ingen "barndomsvenner" ingen som egentlig er der for meg heller. Alle de jeg trodde var vennene mine viste seg jo bare til å bruke meg når de ikke hadde noen andre. Hun ene snakker stygt om meg bak ryggen min ofte, og jeg blir selv konfrontert av andre som har hørt ting av hun. Dessuten opprettet hun og en annen jeg trodde var vennen min en falsk twitter profil hvor de la ut stygge bilder av meg og skrev stygge ting om meg. Jeg har også blitt brukt av 2 gutter bare fordi de ville ha sex, jeg trodde faktisk de likte meg, men det gjorde de overhodet ikke. JEg føler meg så dum, og alt jeg vil er å passe inn. Ha venner. Ha en familie som bryr seg, men ingeting av dette har jeg. Jeg har prøvd så mye å få til alt og jeg har bare vært meg selv hele tiden, likevel blir jeg aldri akseptert. Det er som om jeg egentlig ikke hører til i verden, eller at jeg er ett slags menneske som er dømt til å mislykkes.

SVAR

Besvart 19.03.2013 15:36:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er seksuell trakassering?

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Dette regnes som seksuell trakassering og er ikke greit.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
account_circle