Hopp til hovedinnholdet

Mobbet på skolen!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har gått i vanlig klasse til 5 klasse etter det gikk jeg i grupper... Jeg hvar forelsket i en gutt fra vanlig klasse og sendte han kjærlighets brev og han svarte alldrig på den. Jeg ventet på svaret men ha svarte allderig. Ja få møder senere begynte jeg i grupper.. Noen dager senre beggyner hele skolen og klassen min å mobbe meg og sier mange styge ord til meg....:(((( jeg hvar bare 8 eller noen med 9år gammel jente. - hvorfor hvar det meg de måtte mobbe? - så de ingen andre i verden? Foreldrene mine ringte skolen og sa hva hvar grunn til å at jenta våres ble mobbet og hadde mange blå merker Lærene sa de veit ikke om det men forelderene mine sa dere må snakke med dem og da sa læren ok vi gjør det!! Saken ble annderig tatt opp!!!!!:(( Og jeg ble mobbet hele tia**** I 8 klasse: Etter noen møder går jeg i 8 klasse å blir mer mobbet av noen fra gammle klassen min de sprer riktet om henne der jenta er ikke normal og sier jeg er keppa og videre.....:( I 9 klasse: de begynte å si til meg gå drep deg dume hore få deg vekk og sa gå til bake der du kom fra og mer.... Ingen fra klassen min ble noen gang venn med meg og jeg grått på en gjørne* og hvar helt ensom jente Ingen trode på meg..... I 10 klasse: Mamma sa vi skal flytte og jeg begynte å si jeg vil ikke byte skole, mamma bare greit Jeg sa til klassen min jeg skal flytte ingen brydde seg om det Jeg sier til mamma jeg vil byte skole, mamma hvorfor forandrer du deg jenta mi, jeg sa ikke no bare gråt og sa jeg må bare mamma bare greit vennen... Noen uker flytter vi og jeg har fått helt ny skole trode ingen skulle mobbe meg der men det skjedde ikke som jeg tenkte på... Jeg ble mobbet på den nye skolen min også jeg skjønner ikke no hva jeg skal gjøre sa jeg til meg selv skal jeg ta livet av meg nei sa store søstra mi hun sa prøv å igonere det og jeg greide det ikke store søstra mi hvar der alltid for meg men ikke på skolen hun er eldre enn meg og hun prøvde på at jeg skulle glemme det men det er vanskelig.... Ja det er alt.......:((((

SVAR

Besvart 19.03.2013 16:21:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
account_circle