Hopp til hovedinnholdet

Moren min mobber meg rett og slett, og siden jeg bor med bare moren min så trenger jeg noen råd

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 16 år og sliter veldig med forholdet mellom meg og moren min. Moren min mobber meg rett og slett, og siden jeg bor med bare moren min så trenger jeg noen råd..Om morningene så opplever jeg at istedet for å høre god morgen så sier hun noe som: Du ser jævlig ut, hvor mye brunkrem skal du ha i trynet? folk kommer til å le av deg og kalle deg neger. I tilleg til det så kaller hun meg flere ord i løpet av dagen som feks: drittunge, stygg, feit, ekkel og andre nedtrykkende ord, Og hun pleier også å si: ikke alle barn kan bli perfekte, noen må jo jobbe på mcdonalds også, og noen må være vaskedame..det er bare trist at jeg måtte få et sånt barn. Dette har pågått lenge nå og jeg har fått nok! Hver dag gråter jeg fordi alt hun sier sårer meg. Og jeg har ingen til å trøste meg. jeg trenger noen gode råd for hva jeg kan gjøre? barnevernet og familie team er ikke aktuelt siden vi allerede har prøvd det..og det hjalp ikke en dritt! beklager ordbruket men barnevernet i norge er rett og slett et dritt system.

SVAR

Besvart 21.05.2013 10:54:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle