Hopp til hovedinnholdet

For over 1 uke siden ble jeg utsatt for utpressing over nettet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei For over 1 uke siden ble jeg utsatt for utpressing over nett. Jeg kjedet meg en fredag kveld, så gikk inn på nettsiden chatroulette for å slå av tid. Der møtte jeg en person som utga seg selv for å være jente. "Hun" la meg til på skype og vi begynte å chatte der. Hun var ivrig etter å camme og jeg som en idiotisk gutt takket ikke nei. Jeg var litt skeptisk men etter å ha sett at det var en jente på cam så trodde jeg det var realistisk. "Hun fikk meg til å gjøre diverse ting, la på og ble borte en stund. Så sendte hun meg en melding og en link til youtube og ba meg om å betale 3500,-. Der var det en film av meg selv, som hun sa hun skulle sende til familie og venner på facebook. Det var nå jeg ble ganske så stressa. Jeg ante ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Etter mye frem og tilbake hadde jeg klart å fått ned summen til 1500, som skulle betales søndag kl.12.00. Jeg søkte mye på nettet, fant en nettside, blokket hun på skype, endret alt på facebook til hemmelig. Hørte aldri noe.

SVAR

Besvart 19.11.2015 11:04:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik sletter du informasjon om deg på nettet

Har du funnet bilder av deg selv på nettet som du ikke vil at andre skal se? Eller har noen opprettet en falsk profil i ditt navn? Slik sletter du opplysninger fra nettet.

 

Les mer
attach_file

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nett

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på nett, og hva du gjør om noen har tatt bilder eller filmet deg uten at du har sagt ja.

 

Les mer
account_circle