Hopp til hovedinnholdet

Har møtt en på nettet, har lyst til å elske med han

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei, e er en jente, som e 18 år og e jomfru. E har møte en fyr på date nettside (han e 13 år eldre enn meg). Vi snakker og cam litt, ca. Ett år nå. E har ikke han face til face, vi snakker bare på Skype og sms. Vi bor unna hverandre. Han prøvde flere å komme hit, men han kom ikke enn da. E har lyst å gjøre sex med han. Han vil også være min første. E og drømmer om han. E vet ikke om e e forelska. Ofte snakker vi ikke så mye. Det blir ca tre uten å chater så sender e melding. Men han Svarer ikke, e ikke hvorfor. E vet ikke ka e skal gjøre for å få han hit der e bor. Han har sykt lyst å elske med meg . Hjelpe ! Ka e skal gjøre nå ?????

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Jeg skjønner at du liker han og at du synes dette er spennende. Kanskje er det til og med litt spennende at han er så mye eldre enn deg - for det er virkelig en veldig stor aldersforskjell. Det håper jeg du vet. Ofte blir det litt mer mystisk og tiltrekkende med en person man ikke vet så mye om, som ikke kjenner deg eller miljøet rundt deg fra før av, og som du bare har kontakt med over datamaskinen. 

Jeg må være ærlig med deg og si at når det kan gå tre uker uten at han tar kontakt med deg, og også unngår å svare deg, så tror jeg ikke han er så interessert. Han synes kanskje også at det er spennende å snakke med deg, men det virker ikke som om det betyr like mye for han. Hvis en gutt er interessert så tar han kontakt. Jeg synes i alle fall at det er dumt å velge å ha sex første gangen med noen som kanskje ikke bryr seg så mye om deg, som ikke har følelser for deg - og hvor det at dere har sex ikke betyr like mye for han. 

Jeg ville ha fokusert på å heller finne noen som virkelig bryr seg om deg, gir deg oppmerksomhet og er interessert i å bli kjent med deg. Det beste er å ha sex første gang med noen du stoler på og er glad i. Noen du vet at du kommer til å være sammen med og som setter like stor pris på å ha sex med deg som du gjør. Les gjerne de artiklene jeg har lagt ved her.

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vet du hvem du chatter med?

Jente med mobil (colourbox.com)

Har du alltid kontroll på hvem du snakker med på nettet eller i sosiale medier? Og kan du egentlig vite hvem du chatter med?

Les mer

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Nettvett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om nettvett