Hopp til hovedinnholdet

Venninna mi sender bilder til eldre gutter på nettet.  Jeg er bekymra.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg trenger virkelig hjelp, og det hadde vært super fint om dere svarer. Jeg har en klasse venninne som har vært borte i flere uker nå. Hun har også skipa skolen før. Hun spør alltid læreren om å dra fra skolen og kommer på dumme unskyldninger. Hun har ikke noen venner på skolen og de fleste syntes at hun er litt merkelig. Men jeg har begynt å snakke mer med henne og vi har blitt bedre "venner." Jeg var til og med hos henne en helg, og hun er egentlig en hyggelig venninne. Men nå til selve saken: Hun snakker med eldre gutter, som f.eks folk på 17-18 år når hun bare er 13. Hun har fått naken bilder, hun har også sendt naken bilder. Hun sendte et puppebilde med ansikt til en gutt fra en skole, som visst da skulle ha sendt den vidre til en gutt på skolen vår som går enten i 9 eller 10. Nå i dag fikk jeg melding av henne der det stod at hun var sammen med en 27 ÅRING! ja! Så jeg begynte å spørre henne litt, men hun ville ikke akkurat svare. Hun bare vre seg ut av det. JEG ER BESKYMRA!

SVAR

Besvart 17.06.2015 10:34:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik sletter du informasjon om deg på nettet

Har du funnet bilder av deg selv på nettet som du ikke vil at andre skal se? Eller har noen opprettet en falsk profil i ditt navn? Slik sletter du opplysninger fra nettet.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle