Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg redusere mobil bruken min?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg bruker Mobiltelefonen Mye mer enn jeg egentlig vil... Det går ut over fokuset mitt på skolegangen of fritidsaktivitetene mine. Jeg bruker den for det meste på spill og YouTube, er altså ikke så mye på sosiale medier som de fleste på min alder. Jeg har lyst til å se på de tingene jeg gjør og spille de spillene jeg spiller, men Kanskje litt mindre... Det er også høyt press på at jeg skal fortsette å spille. Fordi jo mer aktiv jeg er jo bedre blir fellesskapet i spillet. Har dere noen tips om hvordan å slutte å bruke den så mye? Ps. Det dere gjør for ungdom i Norge er helt unikt og flott! Fortsett det gode arbeidet og hjelp alle de som trenger det. Med Vennlig Hilsen Fra en 13 år gammel gutt fra Molde.

SVAR

Besvart 22.05.2016 13:11:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjekk om du spiller for mye

Lurer du på om du er spillavhengig? Her er rådene for deg som spiller for mye.

 

Les mer
attach_file

Sånn sørger du for å få nok søvn

Mange bruker mye tid på å spille og har mye glede av det. Pass bare på at du få nok søvn. Vi har tipsene som hjelper deg hvis du sliter med å sovne.

 

Les mer
attach_file

Min fritid: Sjakk

Esben (17) fra Arendal i Aust-Agder spiller sjakk. Vi i ung.no har intervjuet han for å finne ut hvordan det er å ha sjakk som fritidsaktivitet.
Av Amalie, ungdomsjournalist ung.no

 

Les mer
attach_file

Lett for å bytte ut leksene med sosiale medier?

Fem gode tips til deg som bare kjapt skal sjekke Snapchat eller Instagram før leksene - men som blir der.

 

Les mer
account_circle