Hopp til hovedinnholdet

Blir presset for penger for å ha sendt bilde av penis

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei har et problem. Det har noe med nakenbilder og sånt, men det er en fyr I klassen som jeg har hatet lenge. Eller vi hater hverandre. For kort tid siden så hadde han feika at han var en jente fra USA ellerno, at hun hadde tatt over brukeren hans på snapchat. Han begynte og sende masse puppebilder og sånt. Han sa "få se penisen din" på engelsk, men jeg ignorerte det fordi jeg har kjæreste. Men så sender han det flere ganger og ikke stopper. Så tengte jeg at, da stopper hun sikkert og mase. Jeg sendte det og så sendte han bilde av seg selv og skrev æsj flere ganger på samme bilde. Jeg ble selfølgelig sykt sjokkert ,at han gjorde alt det der for og få et penis bilde ut av meg. Han sa da at du må gi meg 400 kroner. Da sletter jeg bildet. Så har jeg ikke hørt siden. Nå er selvtilliten min på det værste

SVAR

Besvart 25.08.2016 21:02:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette liker jeg med meg selv!

Av og til føles det som om man ikke kan noen ting og ikke er verdt noe. Men sånn er det jo ikke. Hva er dine gode egenskaper?

 

Les mer
account_circle