Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har kranglet med noen nesten hele livet mitt.

account_circle

SPØRSMÅL

Jente 13 her.. jeg har hatt vanskligheter jeg har nesten kranglet med noen hele livet mitt det er ei jente jeg har krangla med sia 4. Klasse. I dag kranglet vi og jeg ble så lei meg å frustrert så jeg dro hjem fra skolen og løy til læreren og foreldrene mine om at jeg var kvalm. mamma fikk en tlf fra læreren om at kanskje jeg hadde dratt hjem pgr jeg hadde krangla med noen. Hun skjekket telefonen min å ble drit sur å sa aat jeg hadde skrevet så mange stygge meldinger. Åjeg har sagt og gjort drit masse dumt i livet mitt og tenker vær dag hvordan lettest mulig kan drepe meg selv jeg har sagt det med dreping til mamma men det ser ikke ut som hun bryr seg kjempe mye akkurat. Mamma sier at jeg må være snillere mot folk men hun vet ikke hvordan jeg har det på onklig.å jeg vil ikke snakke med noen om dette

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer