Hopp til hovedinnholdet

Jeg har kranglet med noen nesten hele livet mitt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jente 13 her.. jeg har hatt vanskligheter jeg har nesten kranglet med noen hele livet mitt det er ei jente jeg har krangla med sia 4. Klasse. I dag kranglet vi og jeg ble så lei meg å frustrert så jeg dro hjem fra skolen og løy til læreren og foreldrene mine om at jeg var kvalm. mamma fikk en tlf fra læreren om at kanskje jeg hadde dratt hjem pgr jeg hadde krangla med noen. Hun skjekket telefonen min å ble drit sur å sa aat jeg hadde skrevet så mange stygge meldinger. Åjeg har sagt og gjort drit masse dumt i livet mitt og tenker vær dag hvordan lettest mulig kan drepe meg selv jeg har sagt det med dreping til mamma men det ser ikke ut som hun bryr seg kjempe mye akkurat. Mamma sier at jeg må være snillere mot folk men hun vet ikke hvordan jeg har det på onklig.å jeg vil ikke snakke med noen om dette

SVAR

Besvart 24.10.2016 21:37:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor blir du sint?

Det er normalt å bli sinna, men det er viktig å finne ut hvorfor vi blir sinte og om vi har kontroll over sinnet vårt.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle