Hopp til hovedinnholdet

Venninnen min har gjort noe dumt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Har en venninne som har gjort noe dumt... det som har skjedd er at hun sendte nudes til gutten hun likte hun fikk i retur. Men nå ringte hun meg å sa at han gutten hun likte hadde vidt stil noen andre, så hun spurte hvorfor og han svarte: Jeg ble trua med kniven de andre hadde med seg som de siktet i halsen min. Og de ville ta kniven vekk fra halsen om jeg viste dem bilde .. Og nå sitter jenta hjemme å gråter å er helt fra seg , Kan noen hjelpe meg ? Plis?

SVAR

Besvart 20.12.2016 21:42:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

- Legger ut bilder av andre uten lov

Har lagt ut noen bilder på Facebook fra en skoletur vi var på. En av de i klassen vil at jeg skal slette bildene av henne, men jeg skjønner ikke hvorfor. Bildene er ikke noe farlige og viser ikke fest eller noe sånt. Hun sier bare at hun ikke synes hun så noe fin ut. Det er jo mine bilder. Kan hun kreve at jeg skal fjerne dem? Hva skjer om jeg ikke gjør det?

 

Les mer
account_circle