Hopp til hovedinnholdet

laget ei bruker med et uhell og angrer, for det var med mitt fulle navn

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg prøvde å bytte passord til instagram kontoen men hadde glemt passordet så jeg laget ei bruker med et uhell og angrerr så mye for det var med mitt fulle navn i telefonen min i google så har jeg glemt passordet og jeg har ikke Facebook ennå pluss at jeg vet ingen ting om ka jeg kan gjøre så jeg håper veldi at jeg får hjelp. Jeg lurer på hvordan jeg kan få fikset dette problemet mitt?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Om jeg forstår deg rett, så har du
1) mistet passordet til Instagram-kontoen din,
2) laget en ny, og glemt passordet til den også

Instagram-kontoer kan kun slettes ved innlogging, det finnes ikke noe alternativ tilsvarende det Facebook har for å få fjernet gamle profiler. På Instagram kan du tilbakestille passord fra denne siden: www.instagram.com/accounts/password/reset/
Det forutsetter imidlertid at du har tilgang på e-postadressen du registrerte deg med. Om du ikke har det, er det dessverre ikke mulig å gjøre noe mer.

Instagram skriver selv:

“Hvis du har glemt passordet og ikke lenger har tilgang til e-postkontoen din, kan vi ikke gi deg tilgang til Instagram-kontoen. Dette inkluderer kontoer med feilstavede e-postadresser. Vi forstår at dette kan være frustrerende, men denne policyen er ment å sørge for at Instagram-kontoer ikke faller i feil hender”

Hilsen slettmeg.no i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Slik sletter du informasjon om deg på nettet

Jente med mobil (www.colourbox.com)

Har du funnet bilder av deg selv på nettet som du ikke vil at andre skal se? Eller har noen opprettet en falsk profil i ditt navn? Slik sletter du opplysninger fra nettet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Nettvett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om nettvett