Hopp til hovedinnholdet

Jeg og en venninne vil slette bilder på nett, hvordan gjør vi det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har hatt en veninne som har blitt truet med å sende nakenbilder og hun angrer sykt. Vi hadde politi på besøk og sa det gikk Ann å slette bildene på Slettmeg.no, men hun har ikke fått det til.Vi vil ikke slette Snapchat brukeren vår, Fordi vi har mange der og masse sånt. Er det noen annen måte det går Ann å slette de bildene eller det går Ann å fjerne de?Hvis dere har noen bra tips så pliiis se det til oss. Også har jeg et spørsmål til. Jeg kjenner en jente i klassen som har ligget med en gutt, mamman klikker vis hun får vite det og hun Vetikke helt hva hun skal gjøre med det så hu velger å ikke dra på skolen og masse sånt fordi hun er redd. Hun angrer veldig mye, hun har snakket med noen voksene men de har ikke noen bra tips så derfor tenkte vi å spørre dere. Har dere noen tips til hva hun kan gjøre?Hun er livredd for å si det til mamman sin Fordi da får hun ikke være ute mer, hun er kjempe redd for å snakke med noen andre om dette så hun vil helst ha noen tips fra dere:)

SVAR

Besvart 13.05.2017 11:17:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik sletter du informasjon om deg på nettet

Har du funnet bilder av deg selv på nettet som du ikke vil at andre skal se? Eller har noen opprettet en falsk profil i ditt navn? Slik sletter du opplysninger fra nettet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle