Hopp til hovedinnholdet

Ble brukt som modell i naturfagen og et bilde ble spredd av meg med buksen på knærne

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Min Kunst & Handverklærer (rundt 60 år)skulle lære oss om PI. Alle i klassen var samlet og han valgte meg til å vere "modell". Jeg ville ikke men jeg måtte fordi jeg fikk mye kjeft. Han skulle finne navlen min og måle høyden. Og han skulle jo finne navlen da, så tar han å drar ned buksa til knærne og så begynner alle å le av meg. Jeg dro buksa fort opp og han har enda ikke funnet navlen. Så drar han ned trusa også og jeg skriker. Siden jeg hadde bursdag dagen før siste skoledag fikk jeg Facebook da. Plutselig når jeg blar ned finner jeg et bilde av meg som lærerene har tatt. Av meg uten bukse og truse. "Delt 46 ganger". Og på skoleavslutningen vises det bildet foran alle på hele skolen i tillegg til crushet mitt fra en annen klasse. Akkurat da ville jeg ikke leve mer. Læreren har nå havnet i fengsel.

SVAR

Besvart 09.08.2017 09:01:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
attach_file

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

 

Les mer
account_circle