Hopp til hovedinnholdet

Noen gutter i klassen har tatt et bilde fra en venninnes telefon, hun er deppa

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg går i niende klasse. Det er noen gutter i klassen min som har snoket i mobilen ti en annen jente i klassen min. De hadde som jeg forstår funnet noen lettkledde bilder av henne. Og uten at jeg vet helt sikkert hva som skedde, tror jeg at noen av guttene på en eller annen måte har tatt vare på bildene. Hun virker fortvilet og litt deprimert og det påvirker meg. Hva burde jeg gjøre?

SVAR

Besvart 29.09.2017 13:13:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan man legge ut bilder av andre som man selv har tatt?

Hvor går grensen for hvilke bilder man kan legge ut av andre? Er det nok at man har fotografert bildet selv? Her er noen gode råd.

 

Les mer
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
attach_file

- Legger ut bilder av andre uten lov

Har lagt ut noen bilder på Facebook fra en skoletur vi var på. En av de i klassen vil at jeg skal slette bildene av henne, men jeg skjønner ikke hvorfor. Bildene er ikke noe farlige og viser ikke fest eller noe sånt. Hun sier bare at hun ikke synes hun så noe fin ut. Det er jo mine bilder. Kan hun kreve at jeg skal fjerne dem? Hva skjer om jeg ikke gjør det?

 

Les mer
account_circle