Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min har tatt masse bilder av kroppen min mens jeg sover

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, lurer på noe som jeg ikke helt vet hvilken kategori jeg skal putte det i.. Kjæresten min har tatt masse bilder av kroppen min mens jeg sover, filmet oss med skjult kamera når vi har hatt sex, mens jeg gir han en blowjob og generelt sett alt vi gjør seksuelt. Jeg er kjempe redd for å anmelde det, jeg vet ikke hva slags straff han vil få?? Vil sånne ting bli tatt på alvor i det hele tatt?? Aldri opplevd noe sånt før, hva skal jeg gjøre?? Hilsen livredd jente,19

SVAR

Besvart 17.10.2017 10:01:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kontakt politiet

Ringer du 02800 kommer du til nærmeste politidistrikt, og du får svar uansett når på døgnet du ringer.

 

Les mer
attach_file

- Legger ut bilder av andre uten lov

Har lagt ut noen bilder på Facebook fra en skoletur vi var på. En av de i klassen vil at jeg skal slette bildene av henne, men jeg skjønner ikke hvorfor. Bildene er ikke noe farlige og viser ikke fest eller noe sånt. Hun sier bare at hun ikke synes hun så noe fin ut. Det er jo mine bilder. Kan hun kreve at jeg skal fjerne dem? Hva skjer om jeg ikke gjør det?

 

Les mer
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
attach_file

Kan man legge ut bilder av andre som man selv har tatt?

Hvor går grensen for hvilke bilder man kan legge ut av andre? Er det nok at man har fotografert bildet selv? Her er noen gode råd.

 

Les mer
account_circle