Hopp til hovedinnholdet

Jeg sendte nakenbilder til en mann på nettet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. For 3 år siden så hadde jeg kontakt med en mann over nettet, som jeg ikke skjønte var pedo før jeg bestemte meg for å kutte all kontakt med han. Jeg gjorde så utrolig mye dumt, jeg sendte han nakenbilder, men bare fra magen og oppover. Jeg ga han adressen min og jeg fortalte han om familien min, fordi jeg trodde jeg kunne stole på han. Han virka så grei og «aldri i verden» om jeg noen sinne kom til å bli lurt, trodde jeg. Problemet mitt er at jeg er så utrolig redd for at han en dag dukker opp på døra til meg og familien min og gjør en stor sak ut av det, jeg er ikke sikker på om han fortsatt har nakenbildene av meg, men jeg er redd for det også. Så hva kan jeg gjøre? Er det for sent å anmelde han? Han trua meg også til å sende nakenbilder. Men alle bevis er sletta. Jeg er så redd for hva som kan skje, og dette er en sak jeg føler er veldig vanskelig å snakke om

SVAR

Besvart 16.10.2017 21:47:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kontakt politiet

Ringer du 02800 kommer du til nærmeste politidistrikt, og du får svar uansett når på døgnet du ringer.

 

Les mer
attach_file

Kan man legge ut bilder av andre som man selv har tatt?

Hvor går grensen for hvilke bilder man kan legge ut av andre? Er det nok at man har fotografert bildet selv? Her er noen gode råd.

 

Les mer
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
account_circle