Hopp til hovedinnholdet

Kan mamma kreve å få koden til mobilen min for å lese meldinger og sende bilder? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, min mor ville ha et bilde av meg som jeg ikke synes var fint. Hun masste en stund på bilde men jeg sa nei. Etter en stund sluttet hun å masse og jeg sjekket mobilen min, hun hadde gått inn på mobilen min og sendt det til seg selv uten å spør og hun visste at jeg ikke ønsket det. Det er ikke første gang hun har skjekket mobilen min og sendt bilder av meg til seg selv. Jeg ble derfor sur på henne og skiftet kode på mobilen min til en hun ikke kan. Nå er hun sur på meg og sier at jeg må skifte tilbake til den gammle koden og sier at hun har rett til å sjekke mobilen min hvis hun vil. Jeg leste meg opp på reglene og fortelte til mamma at hun ikke hadde rett til å gå på mobilen min og vite passordet mitt. Når jeg fortalte henne dette ble hun bare enda mer sur og sa at hun tar fra meg mobilen hvis je ikke bytter kode. Men jeg ønsker ikke at hun skal kunne lese mine meldinger og se på mine bilder. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 23.11.2017 22:07:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan foreldrene kreve å få vite passordene mine?

Vil foreldrene dine vite passordet ditt til for eksempel Snapchat eller Instagram? Se her om de har lov til det eller ikke.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle