Hopp til hovedinnholdet

Har blitt kjent med en over nettet som er 18 år. Han vil møtes. Hva skal jeg gjøre?

Jente 15 år
 

Spørsmål
Hei jente på 15 år her.
Blitt kjent med en over nettet en mann som er 18år større enn meg. Han vil møtes og jeg tror han vil ha sex eller noe slikt. Men jeg er ikkje klar for det.
Han er grei,men visst han bare er ute etter sex så er han ikkje noe å samle på.
han bor et stykke unna meg.
Men eg synest han er pen og grei og snill.
MEN jeg vil ha med en vennine men da gidder sikkert ikkje han møte meg,men jeg vil bli bedre kjent med han.

Jeg forandrer meg hele tiden,noen ganger bruker jeg myyyye sminke av og til bare litt, av og til har jeg rødbrunt,brunt,svart,blåsvart eller en eller anen farge.
MEN han har bare sett meg på bilder. Å jeg forandrer utseendet hele tiden. SÅ tenk om jeg møter han og han synest jeg er stygg! hva gjør jeg da?
KAN DERE VÆRE SÅ SNILL Å HJELPE MEG? hva skal jeg gjøre?
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Noen av de man treffer på nettet kan gi seg ut for å være andre enn den de egentlig er. Hvis du bestemmer deg for å møte ham på ordentlig er det veldig viktig at du har med deg en ledsager ved første møte. Stå fast ved at du vil ha med deg din venninne. Vil han ikke det, er det forsåvidt greit nok, for da synes jeg ikke du bør satse på ham. Jeg er helt enig med deg at hvis han bare er ute etter sex, er han ikke noe å samle på, som du skriver.

Møt din nettvenn på et offentlig sted med mange mennesker. Han kan vise seg å være eldre eller yngre enn det han sa. Da er det viktig å ikke være alene. Ikke føl deg presset til å møte ham og hvis du fortsatt føler deg utrygg, snakk med en voksen person som du stoler på. Det kan være foreldre, en god lærer, helsesøster, moren til venninnen, etc.

At du forandrer utseendet ditt hele tiden, synes jeg er flott og om han er glad i deg, vil han like deg med alle slags hårfarger og med/uten sminke.
Vær den du er og har lyst til å være. Om han fortsatt har lyst til å møte deg når du tar med din venninne og du har lyst til å møte ham, synes du bør gjøre det. Men ikke har altfor store forventninger. Mot ham med et åpent sinn!

Lykke til:-)

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Nettvett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om nettvett


Quiz: Kva veit du om demokrati?

Når kan du tidlegast røyste ved politiske val i Noreg?