Hopp til hovedinnholdet

Opplever hatefulle ytringer på appen "sarahah".   

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Det er en app som heter sarahah hvor man kan skrive hva som helst anonymt. På den appen får jeg masse hate og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Vennen min legger ut sarahah hele tiden. Det som er er at jeg ikke får hate på min egen sarahah fordi jeg legger ikke ut sarahah men min vennine legger det ut og jeg får bare hate på den. Den appen er 17 års grense men likevel bruker hun den og det går ut over meg. Hver gang jeg ser at venninna mi har lagt ut sarahah blir jeg redd/nervøs fordi jeg vet at de meldingene som kommer til å komme er hate. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lengere fordi jeg kan ikke si til venninna mi at hun skal slette appen fordi det vil henne ikke gjøre . :/

SVAR

Besvart 11.12.2017 15:49:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nettmobbing - hvordan stoppe det?

Ti tips til hva du kan gjøre om du, eller noen du kjenner opplever nettmobbing!

 

Les mer
attach_file

Slik sletter du deg fra en nettjeneste

Sliter du med å slette deg fra en nettside, eller føler du deg krenket av noe på nett? Få hjelp med sletteguiden til slettmeg.no.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle