Hopp til hovedinnholdet

Bestevenninna har anmeldt den brukeren jeg lagde til politiet. Hva kan skje?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg hadde en mistanke og var trist fordi vennene mine ikke alltid innvolverer meg i ting. Dette har pågått i litt over 2 år nå så jeg er ganske lei. Plutselig klikka dt for meg. Jeg lagde en falsk bruker på Snapchat og skrev til de i klassen. Jeg skrev ikke stygge ord men mer info om personene. Folk flest spurte om jeg kunne forklare hvem de var som en test på at jeg er fremmed og jeg skrev om dem og sendte det til den det handlet om. Jeg føler at dette er en slags det går over greie men er usikker. Bestevenninna mi har anmeldt den brukeren jeg lagde til politiet, og det var drøyt . Hva kan skje? Hva burde jeg gjøre? De reagerte helt vanlig.

SVAR

Besvart 17.01.2018 19:41:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle