Hopp til hovedinnholdet

Burde hun føle seg utrygg og ta forhåndsregler?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Ble kjent med en amerikaner (23) fjor høst, på en nettside. Blitt godt kjent og han har lyst til å besøke meg i Norge. Først hadde jeg lyst, men er nå usikker. Har en dårlig magefølelse. Han har vært i militæret og vært narkoman (11 år rusfri). Han er sensitiv, men jeg bryr meg og liker han. Begge deler har satt sine spor hos han og jeg vet ikke om jeg takler en «slik» sensitiv person. Hvis i Norge, så ønsket han at jeg skulle bo med han på hotellrom. Vil møte han public først, men han er uenig. Er dette en fyr å satse på/møte? Vi diskuterte for ikke så lenge siden om hotell (før jeg ble usikker) og jeg viste han en by like i nærheten av meg. Det er snakk om 17 min. Han vet ikke mitt ekte navn (har nickname) eller hvor jeg bor. Han vet dog at dette er en by jeg har vært i siden barndommen og er der ofte. Bør jeg være redd for å oppholde meg i denne byen fra nå av, bare i tilfelle? Har jeg gitt ut for mye info (slik at han finner meg lett) eller bør jeg kunne føle meg trygg?

SVAR

Besvart 25.02.2018 16:38:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vet du hvem du chatter med?

Har du alltid kontroll på hvem du snakker med på nettet eller i sosiale medier? Og kan du egentlig vite hvem du chatter med?

 

Les mer
attach_file

Slik er du trygg og smart på nett

Nettet er åpent for alle, og det er fort gjort å støte på ubehagelige personer eller innhold. Følg denne huskelista for å beskytte både deg og dine venner på nett!

 

Les mer
account_circle