Hopp til hovedinnholdet

Har møtt en gutt på nettet som er ni år eldre enn meg. Tror du at det er greit at jeg møter ham?

Jente 15 år
 

Spørsmål
Hei, jeg er en 15 årgammel jente som er veldig forelsket i noen. jeg møtte han på nettet en stund siden, på en spill-side, senere så la jeg han til msn og vi har snakket sammen siden da:), han får meg til å føle meg bra innvendig og pen, han er så søt og morsom å snakke med, og han har ikke nevnt sex eller at vi skal gjøre ting sammen i det hele tatt. Tingen er at han er 24, 9år eldre, men jeg liker han kjempe godt. tror du det er greit at jeg møter ham? på et sted med mange folk da. også hvis vi blir sammen, og vil ha sex sammen, har vi lov til det?
Det hadde vært fint om du kunne svare raskt:)
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Beklager at det har tatt tid å svare deg.

Hvis du føler deg trygg på at dette er en OK gutt, så går det jo an å spørre om han har lyst til å treffe deg. Jeg vil sterkt anbefale at du har med deg noen, en venn eller familiemedlem første gangen du treffer ham, for man vet aldri hvem man egentlig prater med på nettet.

Det er veldig lurt av deg å treffe ham på et offentlig sted med mange folk.
Om dere liker hverandre i "virkeligheten" også og føler at dere passer sammen, vil jeg allikevel anbefale deg å bli bedre kjent med ham, før dere evt har sex.

Ikke føl deg presset til noe og sett grenser når du føler deg utrygg. Rent teoretisk finnes det en mulighet for at dine foreldre kan anmelde ham hvis dere har sex. Om du har en god relasjon til dine foreldre, så diskuter gjerne med dem på et generelt plan, slik at du vet hvilken holdning de har til dette med aldersforskjellen.
Det aller beste er å være åpen om alt, men du avgjør selv hvor mye du ønsker å fortelle til dine foreldre.

Les gjerne også vedlagt artikkel.
Lykke til:-)

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Nettvett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om nettvett


Quiz: Hva vet du om vold?

Hva er vold?