Hopp til hovedinnholdet

Stressa over nakenbilde jeg sendte for fem år sida.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg vet at alle man spør sier at alle burde vite at det ikke er greit å sende nakenbilder av seg selv på nett til andre man muligens ikke kjenner engang. Allikevel gjorde jeg denne feilen, og tenkte ikke mye over konsekvensene for flere år tilbake. Nå har jeg blitt litt eldre, og etter hele 5 år har jeg begynt å stresse om dette bildet jeg sendte til en person. Etter den dagen bildet ble sendt har jeg ikke hatt kontakt med personen, men nå lurer jeg på om bildet er på nett eller ikke. Hvis noen jeg kjenner finner ut kommer jeg til å dø av skamfølelse. Jeg har prøvd å søke opp alle mulige brukernavn og navnet mitt på google men ikke funnet noe spesielt, allikevel så klsrte jeg å finne en nettside som går ut på «leaked pictures on kik and snapchat». Her finnes det sikkert flere tusen bilder, og jeg liker ikke å gå inn på slike nettsider. Hvor stor sannsynlighet tror dere det er at noen jeg kjenner får tak i dette bildet etter fem år enten generelt fra nettet eller fra denne nettside

SVAR

Besvart 09.04.2018 14:14:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
attach_file

Har du opplevd utpressing på nett?

Hvis noen får deg til å sende seksualiserte bilder og truer med å spre dem videre, er det kjempeviktig at du sier ifra til noen. Det er mange som kan og vil hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle