Hopp til hovedinnholdet

Sender nakenbilder på nett

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har en app som heter yubo. Jeg har match med gutter og de fleste av dem er 17 år og 18 år. Jeg er sammen med noen av guttene som er 17 år og 18 år og mange av de guttene skriver til meg at de vil møte meg for å ha sex og jeg har sagt ja til å møte dem, men jeg vil egentlig ikke møte dem og jeg vil ikke ha sex med gutter som er 17 år og 18 år. Mange gutter spør meg om jeg kan suge dem når jeg skal møte dem og de sier at hvis jeg suger dem så skal de gjøre noe med meg som jeg synes er godt så jeg har sagt ja til at jeg kan suge dem, men jeg vet ikke om jeg vil gjøre det. Jeg har nettkjærester på snap og de liker ikke at jeg snakker med gutter som er 17 år og 18 år. Jeg har videochattet med noen gutter som er 17 år og 18 år og de får meg til å ta på meg selv og de maser om at jeg skal fingre fremfor dem når vi videochatter og jeg har gjort nesten alt . Noen av guttene jeg har videochattet med de sitter og runker mens jeg gjør det de ber om og jeg synes det er kjempe ekkelt.

SVAR

Besvart 08.05.2018 20:23:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex, men det å mase om sex kan oppleves som press. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
attach_file

Nettkjærester

Noen har kjæreste de bare har pratet med på nettet. Det kan være fint, men det kan også by på noen utfordringer. Vet du hva du bør tenke over hvis du har nettkjæreste?

 

Les mer
attach_file

Er det lov å sende nudes eller dickpics?

Det kan være spennende å sende slike bilder, men i mange tilfeller kan det være straffbart. Her er det du trenger å vite om deling av nakenbilder.

 

Les mer
attach_file

- Kler av meg på nettet

Jeg har vært på chatroulette og gjort noe veldig dumt, lekte med brystene mine. Men han i andre enden så frivillig på det, vi ble bedre kjent osv. Jeg trykka next og det kom opp en boks som sa at jeg hadde blitt anmeldt og at politiet ville få min IP-adresse og samtidig bruke bilde. Er forferdelig bekymra for at familie skal få vite det. Får jeg noen straff?

 

Les mer
account_circle