Hopp til hovedinnholdet

Har sendt nakenbilder på nett. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har snakket og videochattet med gutter som jeg ikke kjenner. Jeg snakker med dem på Yubo og Snap. Guttene jeg snakker med de er 13 år, 14 år, 15 år, 16 år, 17 år, 18 år og 19 år. Jeg har sendt nudes til gutter på Snap fordi de maser hele tiden. Jeg sender over 2000 nudes hver måned. Jeg har mistet venner etter jeg startet med å sende nudes og det verste av alt hele klassen vet at jeg har sendt nudes og de har stemplet som en hore. Jeg synes det er vanskelig å være på skolen når alle i klassen snakker om at jeg sender nudes. Jeg klarer ikke å slutte med å sende nudes jeg har prøvd å ikke sende nudes, men jeg klarer ikke det.

SVAR

Besvart 13.05.2018 22:25:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Avhengighet

Bruken av rusmidler og tobakk (nikotin), kan føre til avhengighet. Hva det skyldes, og hvordan det oppleves kan du lese mer om her.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
attach_file

Er det lov å sende nudes eller dickpics?

Det kan være spennende å sende slike bilder, men i mange tilfeller kan det være straffbart. Her er det du trenger å vite om deling av nakenbilder.

 

Les mer
account_circle